Få smilet tilbage med en tandretning hos GladTand

Book en tid nu til en gratis og uforpligtende online  forundersøgelse.

 Klik her og book en tid

Vi giver dig så et et bud på hvordan vi kan rette dine tænder

  • Vi har konkurrencedygtige priser hos GladTand
  • Der er mulighed for rente- og gebyrfrit lån
  • GladTands behandlere er Danmarks tredie mest erfarne Invisalign behandler
  • Gratis forundersøgelse med 3D-scanning, foregår online
  • Lige nu får du en gratis tandblegning ved tandretning med Invisalign

Vi udfører moderne tandretning med Invisalign, de komfortable og næsten usynlige skinner

Du kan lige nu få en helt gratis forundersøgelse hos GladTand. Den foregår online  som en videokonference. Så behøver du i første omgang slet ikke møde op på klinikken. Du kan ringe til vores reception eller booke en tid online her.

Book tid online til gratis forundersøglelse

Priser
GladTands priser spænder fra kun 15.000 for de lette cases og fra 39.000 for de meget komplicerede cases. Behandlingstiden for en svær case er i gennemsnit helt nede på otte måneder og maksimalt to for de lette.

De mest erfarne – vi står inde for kvaliteten
Vi er blandt de bedste til at lave de hurtigste behandlinger, og samtidig er vi blandt de billigste klinikker, som tilbyder behandling med Invisalign, men vi er også nogle af de mest erfarne. Vi er Danmarks fjerde mest erfarne Invisalign behandler og vi har behandlet mere end 800 personer og fagligt ligger vi derfor helt i top. GladTand bruger den allernyeste teknologi og det betyder at de sværeste cases kan vi behandle på under et år, og ofte hurtigere.

Vi sikrer det bedste og hurtigste resultat
Det betyder, at vi har nogle af de hurtigste behandlingstider i Danmark. Det betyder også, at du får dit smil tilbage hurtigere end hvis du vælger vores konkurrenter. Her tager det typisk op til to år for en svær behandling. Du kan høre mere om den teknologi vi bruger sammen med Invisalign, som betyder vi har de korteste behandlingstider i Danmark og samtidig opnår de bedste resultater, så du får det flotteste smil. Det fortæller vi dig mere om, under den gratis forundersøgelse.

Læs mere om den gratis online forundersøgelse med vores ledende Invisalign tandlæge Idelis Nunez Beck
Vi tilbyder lige nu en gratis forundersøgelse til at få rettet tænder med Invisalign. Det foregår via en online video-konsultation. Her møder du tandlæge Idelis Nunez Beck,  som har lavet over 800 behandlinger med Invisalign. Hun er en af Danmarks mest erfarne behandlere på dette område.

Konsultationen kan foregå via din smartphone, og du skal blot klikke på det link vi sender dig i en vejledning, og skrive dit navn, så er du klar til en indledende forundersøgelse. Det er nemt og hurtigt og du kan med det samme få en vurdering om vi kan rette dine tænder og hvad det cirka vil koste samt andre spørgsmål du måtte have. Konsultationen varer cirka 30 minutter

Da sundhedsstyrelsen lige nu har nogle restriktioner der gør, at det ikke er alle der kan starte på en Invisalign behandling i øjeblikket, er det op til os og vurdere om du kan og må. Det vil vi også tale om under konsultationen.

Gratis konsultation

Med 3D-scanning – Kontakt GladTand
+45 38 34 24 21 – alle ugens dage

Før du siger ja til behandlingen, scanner vi dine tænder helt gratis med en 3D-scanner og du vil så kunne se via en computermodel, hvad dit sandsynlige resultat bliver af behandlingen.

Undersøgelsen er gratis og du kan nemt booke tid ved at ringe til vores reception. Vi har åbent alle ugens dage og hver weekend. Så du kan booke tid mandag til torsdag kl. 7-20, fredag kl. 7-18 og hveranden lørdag kl. 8-15.

Invisalign er et af de mest gennemprøvede og diskrete systemer, der findes inden for tandretning. Resultatet er et smukt og harmonisk smil med dine egne tænder. Vores behandlere er meget rutinerede, og alle er certificerede i Invisalign oog har en betydelig erfaring og viden om tandretning både med Invisalign og andre lignende systemer. Kort sagt dine tænder er i de bedste hænder, når vi retter dem.

Hvordan virker Invisalign?

Der tages først aftryk af dine tænder og derefter laves en computermodel af dine tænder. Ud fra modellen specialfremstilles en serie af individuelt tilpassede skinner, således at tænderne trinvist bevæger sig mere og mere på plads i retning af det ønskede resultat.

Den samlede behandling tager typisk fra 2-8 måneder måneder alt efter skævhedernes karakter og placering. Typisk så skal du som patient til kontrol på klinikken hver 3. til 4. uge undervejs i forløbet. Det gør vi for at sikre, at behandling skrider fremad som den skal.

Flotte resultater

En effektiv og skånsom “makeover” af dine egne tænder. Med Invisalign kan skæve tænder i fronten af munden rettes effektivt. Dine egne tænder rettes på plads, og behov for behandlinger med facader og lignende reduceres.

Usynlige skinner – i stedet for traditionel bøjle. Invisalign skinnerne er lavet af et gennemsigtigt materiale, og skinnen er derfor meget lidt synlig i behandlingsperioden.