Tandretning med usynlig bøjle – Få det smil du altid har ønsket

  • Vi har konkurrencedygtige priser hos GladTand
  • Mulighed for rente- og gebyrfrit lån
  • GladTands behandlere er nogle af Danmarks mest erfarne Invisalign behandler
  • Gratis forundersøgelse med 3D-scanning
  • Lige nu får du en gratis tandblegning ved tandretning med Invisalign

Vi udfører moderne tandretning med Invisalign, de komfortable og næsten usynlige skinner

Du kan lige nu få en helt gratis forundersøgelse hos GladTand.

Priser
GladTands priser spænder fra kun 15.000 for de lette cases og fra 39.000 for de meget komplicerede cases. Behandlingstiden er fra seks måneder for de lette tandretninger og op til til 24 måneder for en mere kompliceret tandretning.

De mest erfarne – vi står inde for kvaliteten
Vi er blandt de bedste til at lave tandretning og til rigtig gode priser og vi er også nogle af de mest erfarne. Vi  har behandlet mere end 800 personer og fagligt ligger vi derfor helt i top. Det er vigtigt for os, at du får det smil du har fortjent og ønsket dig.

Så book en tid til en forundersøgelse, og se hvad vi kan gøre for dig.

Gratis konsultation

Med 3D-scanning – Kontakt GladTand
+45 38 34 24 21 – alle ugens dage

Før du siger ja til behandlingen, scanner vi dine tænder helt gratis med en 3D-scanner og du vil så kunne se via en computermodel, hvad dit sandsynlige resultat bliver af behandlingen.

Undersøgelsen er gratis og du kan nemt booke tid ved at ringe til vores reception, som er åben alle ugens syv dage dage, du kan også booke en tid online.

Invisalign er et af de mest gennemprøvede og diskrete systemer, der findes inden for tandretning. Resultatet er et smukt og harmonisk smil med dine egne tænder. Vores behandlere er meget rutinerede, og alle er certificerede i Invisalign og har en betydelig erfaring og viden om tandretning både med Invisalign og andre lignende systemer. Kort sagt dine tænder er i de bedste hænder, når vi retter dem.

Hvordan virker Invisalign?

Der tages først aftryk af dine tænder og derefter laves en computermodel af dine tænder. Ud fra modellen specialfremstilles en serie af individuelt tilpassede skinner, således at tænderne trinvist bevæger sig mere og mere på plads i retning af det ønskede resultat.

Den samlede behandling tager typisk fra 2-8 måneder måneder alt efter skævhedernes karakter og placering. Typisk så skal du som patient til kontrol på klinikken hver 3. til 4. uge undervejs i forløbet. Det gør vi for at sikre, at behandling skrider fremad som den skal.

Flotte resultater

En effektiv og skånsom “makeover” af dine egne tænder. Med Invisalign kan skæve tænder i fronten af munden rettes effektivt. Dine egne tænder rettes på plads, og behov for behandlinger med facader og lignende reduceres.

Usynlige skinner – i stedet for traditionel bøjle. Invisalign skinnerne er lavet af et gennemsigtigt materiale, og skinnen er derfor meget lidt synlig i behandlingsperioden.