Tandretning med usynlig bøjle – Få det smil du altid har ønsket

  • Vi har konkurrencedygtige priser hos GladTand
  • Mulighed for rente- og gebyrfrit lån
  • GladTands behandlere er eksperter i at rette tænder med Invisalign
  • Du får en helt gratis forundersøgelse med en 3D-scanning
  • Vi giver dig en gratis tandblegning ved tandretning med Invisalign

Vi giver dig smilet tilbage med Invisalign

Vores forundersøgelser er gratis, så book en tid og se hvad vi kan gøre for dig.

Priser
GladTands priser spænder fra 19.500 og op til 42.000 kroner, prisen afhænger af behandlingens omfang.

Behandlingstiden varierer fra seks måneder op til til 24 måneder, igen afhænger det af behandlingens omfang.

De mest erfarne – vi står inde for kvaliteten
Vi er eksperter i at rette tænder med Invisalign. Det er vigtigt for os, at du får det smil du har fortjent og ønsket dig.  Vi gør meget ud af at være faglige kompetente, og informere dig bedst muligt om behandlingen, så vi kan hjælpe dig med at få det smil, som du ønsker dig.

Så book en tid til en gratis forundersøgelse, og hør hvad vi kan gøre for dig.

Gratis konsultation

Med 3D-scanning – Kontakt GladTand
+45 38 34 24 21 – alle ugens dage

Den gratis forundersøgelse

Før du siger ja til behandlingen, scanner vi dine tænder helt gratis med en 3D-scanner og du vil så kunne se via en computermodel, hvad dit sandsynlige resultat bliver af behandlingen.

Undersøgelsen er gratis og du kan nemt booke tid ved at ringe til vores reception, som er åben alle ugens syv dage dage, du kan også booke en tid online.

Invisalign er et af de mest gennemprøvede og diskrete systemer, der findes inden for tandretning. Resultatet er et smukt og harmonisk smil med dine egne tænder. Vores behandlere er meget rutinerede, og alle er certificerede i Invisalign og har en betydelig erfaring og viden om tandretning både med Invisalign og andre lignende systemer. Kort sagt dine tænder er i de bedste hænder, når vi retter dem.

Hvordan virker Invisalign?

Der tages først aftryk af dine tænder og derefter laves en computermodel af dine tænder. Ud fra modellen specialfremstilles en serie af individuelt tilpassede skinner, således at tænderne trinvist bevæger sig mere og mere på plads i retning af det ønskede resultat.

Den samlede behandling varierer i gennemsnit fra seks måneder alt efter hvor kompliceret behandlingen er, og kan vare op til 24 måneder. Typisk så skal du som patient til kontrol på klinikken hver 4. til 8. uge undervejs i forløbet, det afhænger af, hvordan vi vælger at behandle dig. Forskellen i kontroller handler om, at vi altid vil sikre os, at behandling skrider fremad, som den skal.

Du er som patient altid i fokus, når du bliver behandlet på GladTand.

Flotte resultater

En effektiv og skånsom “makeover” af dine egne tænder. Med Invisalign kan skæve tænder i fronten af munden rettes effektivt. Dine egne tænder rettes på plads, og behov for behandlinger med facader og lignende reduceres.

Invisalign systemet består af usynlige skinner og kan tages af  – i stedet for traditionel bøjle, som altid er monteret. Invisalign skinnerne er lavet af et gennemsigtigt materiale, og skinnen er derfor meget lidt synlig i behandlingsperioden.

Invisalign pris

GladTands pris på behandling med Invisalign spænder fra 19.500-42.000 kroner

Prisen afhænger af hvor kompliceret din behandlinger, og at vi er sikrer os, at vi giver dig det bedste resultat, så  du får dit smil tilbage og er tilfreds. Vi tilbyder et team, der er eksperter i at rette tænder med Invisalign og som altid sætter patienterne i centrum.

GladTand bruger den allernyeste teknologi. Vi holder os hele tiden opdaterede med den nyeste viden og bedste metoder til at rette tænder.  Samtidig er GladTands Invisalign-certificerede tandlæge særdeles kompetent og har næsten 20 års erfaring med at behandle patienter. Det sikrer et resultat, der holder og giver de bedste slutresultater. Derfor er du som patient i de bedste hænder , når du bliver behandlet hos GladTand.

Invisalign er et af de mest avancerede og effektive systemer der findes til at rette tænder. Med næsten usynlige plastik-skinner, fremstillet specifikt til dine tænder, via en computermodel, rettes dine tænder et stykke af gangen, indtil det ønskede resultat er opnået.