Inman aligner

Rette skæve tænder uden bøjle

Få en tid til kritiske behandlinger

Vi har kun begrænsede tider mandag til fredag

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Effektiv og hurtig behandling af skæve tænder

Med tiden kan de synlige tænder forrest i munden let dreje sig ud af position, så de bliver skæve. Med Inman Aligner systemet er det nu muligt at rette skævheder ved de synlige tænder i fronten af munden. Tænderne drejes gradvist på plads, indtil den ønskede position opnås.

Behandlingen er særdeles effektiv og hurtig. Desuden koster den kun ca. halvdelen af traditionel tandregulering med fast bøjle. Inman Aligner systemet benytter desuden en aftagelig bøjle, hvilket gør det mere fleksibelt i brug.

Du kan få en gratis forundersøgelse. Du skal booke en tid i vores reception. Kontakt GladTand på 38 34 24 21 alle ugens dage

Kan mine tænder rettes?

Med Inman Aligner er det muligt at rette mange forskellige typer af skævheder ved tænderne. Man kan rette enkelte tænder, der stritter lidt frem, tænder der er roteret ud af position eller tænder, som sidder bagved de andre tænder i fronten af munden. Systemets primære begrænsning er, at det kun er de forreste tænder i fronten af munden, som kan rettes. Det er altså ikke muligt at rette kindtænder med Inman Aligner.

Er du i tvivl om dine tænder kan rettes, er du velkommen til at indsende et foto af dine tænder som beskrevet ovenover.

Er dine tænder egnede, får du mulighed for at få en gratis og uforpligtende konsultation vedr. Inman Aligner.

Effektiv og skånsom “makeover”

Med Inman Aligner kan skæve tænder rettes effektivt. Egne tænder rettes på plads, og behov for facader og lign. behandlinger reduceres.

Skinne som man selv kan tage i og ud af munden. Man kan derfor vælge at have Inman-skinnen ude af munden i op til 6 timer dagligt. Det tager typisk kun 6-16 uger at rette tænderne. Langt hurtigere end traditionel bøjlebehandling.

Halv pris i forhold til traditionel tandregulering: Systemet er så effektivt, at det er muligt at tilbyde behandlingen til en pris, som er ca. halvdelen af, hvad tandregulering normalt koster.

+Konkurrencedygtige priser

Prisen på Inman aligner er hos os fra 19.500 kr. (retning af tænder i enten over eller undermund).

Medlemmer af “danmark” kan få op til 1.500 kr i tilskud til behandlingen, så prisen efter tilskud er fra 18.000 kr.

Du vil få oplyst en konkret pris når vi har set dine tænder til en forundersøgelse på klinikken.

Se mere om vores priser og lånemuligheder uden renter og gebyrer

+Kombiner Inman Aligner og tandblegning

Kombinerer du behandling med Inman Aligner med en tandblegning (efter tænderne er rettet), bliver dine tænder på kort tid både lige og hvide, hvilket typisk giver en markant ændring af dit smils udtryk.

Det er samtidig en relativt skånsom behandling for tænderne, og den samlede pris er meget fornuftig i forhold til resultatet.

+Invisalign

Vi retter også tænder med Invisalign, de næsten usynlige skinner.

Læs mere om invisalign

+Inman Aligner spørgsmål

Hvilke tænder er det muligt at rette med Inman Aligner?

Det er kun de synlige tænder i fronten af munden, som det er muligt at rette med Inman Aligner. Ved din første (gratis) konsultation vurderer vi, om det er muligt at rette dine tænder med systemet. Derefter kan du tage stilling til, om det er noget, du ønsker at gå videre med.

Tænderne skal være sunde og raske. Der må eksempelvis ikke være paradentose, rodsspidsbetændelse eller lignende sygdomstilstande til stede. Disse ting undersøger tandlægen inden behandling. Eventuelle implantater kan ikke rettes med Inman Aligner.

Hvordan virker behandlingen?

Inman Aligner skinnen justeres til dine tænder og ønsker. Den placeres på dine tænder i den tid, behandlingen varer, men det er muligt at tage den af undervejs i op til seks timer om dagen.

Skinnen trækker og presser lige så langsomt og forsigtigt dine tænder på plads i tandbuen. Du kommer ind til kontroller undervejs i forløbet, så vi sikrer os, at dine tænder bevæger sig, som de skal, og at skinnen fungerer, som den skal.
Når man f.eks. skal spise, tager man selv skinnen af.

Hvor længe varer behandlingen?
Typisk 6-16 uger. I særlige tilfælde kan det tage længere tid.

Er det en sikker behandling?
Ja, det er en meget sikker behandling. Der er ingen alvorlige bivirkninger ved behandlingen. De gener man kan opleve, hænger sammen med, at man har en skinne i munden. Når man ikke er vant til det, kan det føles lidt underligt i starten. Tænderne bliver ømme i starten af behandlingen.

Kan jeg tale normalt med skinnen?
I starten er det helt almindeligt, at din tale påvirkes, indtil du har vænnet dig til skinnen.

Hvor længe holder resultatet?
Tænderne kan dreje sig tilbage igen efter måneder eller år, hvis man ikke gør noget for at forebygge, at det sker.

Derfor er der to muligheder, efter tænderne har opnået den ønskede position:

  • Enten fastgør man en tråd på bagsiden af tænderne, som ikke kan ses. Tråden fastholder tænderne i den ønskede position, så de ikke drejer sig tilbage.
  • Eller også bruger man en skinne om natten, som fastholder tænderne i den ønskede position. Uanset hvilken af de to muligheder du vælger, er det inkluderet i behandlingen og prisen.

Kan jeg tage skinnen af i løbet af dagen?
Ja, det kan du godt, men jo flere timer du tager den af i behandlingsperioden, jo flere uger varer behandlingen typisk.

Du kan dog som udgangspunkt tage Inman Aligneren ud af munden i op til seks timer om dagen, uden at det påvirker behandlingen negativt. Det vil sige, at man har skinnen på i minimum 18 timer pr. døgn.

Gør det ondt at have Inman Aligner skinnen på?
Tænderne bliver almindeligvis ømme i starten af behandlingen ­‒ ømheden kan lettes med panodil, hvis det er nødvendigt.

Skader det tænderne?
Der er ikke konstateret skader ‒ det er en skånsom form for tandregulering.

Er der en aldersgrænse?
Vi tilbyder kun tandregulering med Inman Aligner til personer over 18 år.

Hvorfor har jeg aldrig hørt om det før, når det er så smart?
Fordi det i Danmark er en ny teknik, som dog er baseret på velkendte principper. Den er benyttet i USA i mere end 10 år.

Tusindvis modtager hvert år behandlingen i USA og England. Man skal som tandlæge være certificeret i behandling med Inman Aligner for at kunne bruge systemet.

+Inman Aligner pris

Pris på Inman Aligner

Ca. halv pris i forhold til traditionel tandregulering

  • Vores pris på Inman Aligner er kun fra 19.500 kr. for enten under- eller overkæbe. Typisk er det udelukkende tænder i én kæbe, som ønskes rettet.
  • I prisen er inkluderet alle nødvendige røntgenoptagelser, herunder panoramaoptagelse før og efter behandling samt op til seks kontrolbesøg efter bøjlen er udleveret, hvilket normalt er tilstrækkeligt. Retainer er også inkluderet.
  • Viser det sig nødvendigt med flere end seks kontroller, koster det kr. 500,- pr. kontrol. Jo mere du bruger skinnen i behandlingsperioden, jo mindre vil behovet typisk være for ekstra kontrolbesøg.
  • Prisen for retning af tænder i både over- og undermund er i alt til cirka kr. 30.500,- (som regel er der dog kun behov for retning af tænderne i enten over- eller undermund).

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, er det muligt at få kr. 1.500,- i tilskud til behandlingen, så din betaling for retning af tænderne i én kæbe bliver kr. 18.000,-.

Rentefrie lån til Inman Aligner
Kan jeg låne rentefrit med Basisbank?
Du kan blive forhåndsgodkendt til lån her på siden, før du besøger os på klinikken:

  • Når du er godkendt, modtager du en email med en lånekode, som kan anvendes til betaling på klinikken.
  • På klinikken kan du underskrive lånet med NemID ‒ husk billedlegitimation (kørekort eller pas).

Lån uden renter og uden gebyrer til Inman Aligner ‒ betal over 10 måneder

Du kan også låne rentefrit (med gebyr) til Inman aligner ‒ betal over 23 måneder:
Forhåndsgodkendelse til rentefrit lån med gebyr (23 måneder)