Covid-19 - Vigtig info til dig som patient

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Alle tandlægeklinikker holder åbent

Tandlæger varetager kritiske funktioner og er en del af sundhedsvæsenet. Derfor holder tandlæger og tandlægeklinikker åbent.

Du kan derfor trygt komme på klinikken og få lavet de behandlinger du har, eller hvis der opstår en akut situation, hvor du har brug for vores hjælp, så kan du bestille en tid som du plejer.

Vi har åbent mellem som normalt.  I mellem jul og nytår har vi lidt ændrede åbningstider, du kan se vores åbningstider på hjemmesiden Gladtand.dk. Vi glæder os til at se dig.

Har du brug for en tid?

Ifølge Sundhedsstyrelsens nyeste retningslinier, er klinikken er derfor åben for alle typer af behandlinger og eftersyn for både nye og eksisterende patienter. Vi kræver du bærer mundbind, når du kommer ind og opholder dig på klinikken. Du må dog gerne tage det af, når du sætter dig i vores venteværelse. Det er dels for at sikre dig som patient, men også fordi det er et krav fra sundhedsmyndighederne.

Vi har også opstillet spritdispensere og forsøger at reducere antallet af patienter i venteværelset. Behandling foregår altid med mundbind eller visir og handsker.

Vores reception står derfor klar til at hjælpe med at afklare om du skal behandles og finde en tid til ønsket behandling eller et eftersyn. Du kan enten ringe til os på 38342421 eller selv sende en mail på info@gladtand.dk så vi kontakter vi dig. Vi har mange der ringer, så vær tålmodig ellers send en mail, så ringer vi dig op.

Har du brug for at få rettet tænder

Så kan du nu få foretaget en gratis forundersøgelse, hvor vi ser på om vi kan rette dine tænder med de næsten usynlige skinner fra Invisalign.  Du kan booke tid via vores online booking her eller ringe til klinikken og bestille en tid.

Klik her

Information til patienter som har en tid på klinikken

Når du møder op på klinikken – vær med til at skabe tryghed i venteværelset

For at passe på vores patienter og medarbejdere har vi udstukket følgende regler for vores venteværelse, husk mundbind:

  1. Kom til tiden og ikke mere end maksimalt 15 minutter før din tid.
  2. Du skal bære mundbind når du kommer ind på klinikken.
  3. Husk at spritte dine hænder af når du ankommer, vi har opstillet spritdispensere i venteværelset.
  4. Vi opfordrer alle patienter til at undlade at tage ledsagere eller børn med, med mindre det er strengt nødvendigt.
  5. Du skal holde god afstand til andre patienter der sidder og venter, vores stole er placeret mere end 1 meter fra hinanden.
  6. Du må maksimalt opholde dig 15 min i venteværelset, hvis du kommer mere end 15 min før din planlagt tid, vil vi derfor bede dig gå en tur og komme tilbage.

Vi ser frem til at se dig på klinikken.

 

Vi kan ikke tilbyde dig en tid hvis:

  • Du har rejst uden for Danmarks grænser inden for de sidste 14 dage
  • Du har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine eller muskelømhed.

I så fald bedes du kontakte os på telefon 38342421, så vores reception kan vejlede dig i hvorledes du skal forholde dig ved akut behov for tandlægehjælp.

Sikkerhed under behandlingen

Klinikken opfylder og følger strenge hygiejniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, herunder følger vi også retningslinjerne for brug af værnemidler. Din tryghed er i centrum når vi behandler.

Klinikken indkøber kun værnemidler, der lever op til gældende standarder, og som er underlagt omfattende kontroller hos vores leverandører.

Vi har ekstra rengøring og afspritning af klinikken for at sikre en god hygiene.

Er du særligt udsat i forhold til smitte med COVID-19?

Hvis du hører ind under den gruppe af personer som Sundhedsstyrelsen vurderer til at være særligt udsat, og har et behov for at komme til tandlæge, bedes du kontakte os på telefon 38342421.

Vores reception vil i samarbejde med vores tandlæger rådgive og hjælpe dig med at vurdere, hvad der er den bedste løsning for dig i din konkrete situation.

Læs mere hos Sundhedsstyrelsen om særlige risikogrupper klik her

Hvis du er tvivl eller har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på info@gladtand.dk eller på telefon 38342421