Aktuelt

Kategori: Behandling

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Invisalign pris

GladTands pris på behandling med Invisalign – tandregulering til voksne – ligger fra 19.500-43.500 kr. I gennemsnit tager det maksimalt 8 måneder at rette dine tænder.

Dermed er GladTands pris på Invisalign blandt de aller hurtigste behandlingstider, og de billgste i København. Det skyldes, at vi har behandlet så mange patienter, så vi får store rabatter hos producenten og det har vi valgt skal gavne patienterne i form af billigere priser for tandretning. Det betyder også at vi er nogle af de mest erfarne i at bruge invisalign i Danmark. GladTand bruger den allernyeste teknologi og det betyder at de sværeste cases kan vi behandle på i gennemsnit otte måneder. Det betyder at vi har nogle af de hurtigste behandlingstider i Danmark og de betyder også du får dit smil tilbage endnu hurtigere end hos vores konkurrenter. Samtidig er GladTands Invisalign-certificerede tandlæge særdeles kompetent, og har betydelig erfaring med Invisalign behandling, og anden tandregulering. Det sikrer et resultat der holder og giver de bedste slutresultater.

Invisalign er et af de mest avancerede og effektive systemer der findes til at rette tænder. Med næsten usynlige plastik-skinner, fremstillet specifikt til dine tænder, via en computermodel, rettes dine tænder et stykke af gangen, indtil det ønskede resultat er opnået.

Bemærk at GladTand også kan tilbyde Inman aligner til konkurrencedygtige priser. Vi har behandlere som er certificeret i hele tre forskellige moderne systemer, som alle kan rette skæve tænder uden bøjle. Når vi ser dine tænder vil vi vurdere med hvilket system vi mest optimalt vil kunne rette dine tænder, og til den bedst mulige pris. Oftest vælger vi dog Invisalign. Invisalign er en metode til at rette tænder som består af en serie individuelt fremstillede, gennemsigtige skinner. Bid for bid rettes tænderne ind til den ønskede position.

Læs mere om Invisalign priser og behandlingen