Aktuelt

Kategori: Behandling

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Hvidere tænder ønskes

Blegning af tænder bliver stadig mere udbredt. I de senere år er det blevet mere almindeligt at realisere sit ønske om hvidere tænder. F.eks. vælger mange brudepar at få bleget tænder før brylluppet, så tænderne ser hvide ud på bryllupsfotoet.

I USA har tandblegning for at opnå hvidere tænder længe været en af de mest efterspurgte tandbehandlinger.
Den tendens er tilsyneladende nu også ved at slå igennem herhjemme. Blegning af tænder er langt fra noget, som kun er forbeholdt filmskuespillere og tv-stjerner. Uanset hvad man måtte mene om kosmetiske tandbehandlinger som tandblegning, er det et faktum, at de både bliver mere og mere efterspurgt og mere udbredt i praksis.

I dag er der professionelle metoder, som er tilgængelige hos tandlæger, og mange ser en fordel i at optimere deres fysiske fremtræden, hvor det er muligt. Blegning af tænder er dog langt fra den eneste kosmetiske tandbehandling, som er blevet “normal”. Mange betragter det således i dag som en selvfølge, at tandfyldningerne skal være hvide og dermed næsten usynlige (dvs. af plast) frem for synlige (af sølv).

Ønsket om hvidere tænder er altså ikke et helt særligt fænomen, men noget som naturligt indgår i en mere generel tendens, hvor tandlægen ikke længere kun forebygger og behandler tandsygdomme, men i høj grad også medtænker patientens æstetiske ønsker i behandlingen.

Læs mere om hvide tænder