Invisalign


Invisalign - tandretning med "usynlige" skinner 

invisalign specialskinner c 

 

Tandretning med Invisalign eller Inman aligner   

Inman aligner og Invisalign er to forskellige nyere systemer til at rette tænder, uden en traditionel bøjle (togskinner). GladTand har kompetente og certificerede behandlere indenfor begge systemer. 


Behandlingsperioden ved Invisalign er typisk længere end med Inman aligner. Omvendt kan visse typer af skævheder bedre rettes med Invisalign, og metoden vil i nogle tilfælde være den mest velegnede. Vi vil anbefale dig den bedst egnede metode i forhold til netop den type skævheder der er tale om, så du får det bedst mulige resultat.

 

Fordele ved Invisalign frem for traditionel tandregulering med bøjle

 

✔ Flotte resultater - en effektiv og skånsom "makeover" af dine egne tænder: Med Invisalign kan skæve tænder i fronten af munden rettes effektivt. Dine egne tænder rettes på plads, og behov for behandlinger med facader og lignende reduceres. 

 

✔ Usynlige skinner - i stedet for traditionel bøjle: Invisalign skinnerne er lavet af et gennemsigtigt materiale, skinnen er derfor meget lidt synlig i behandlingsperioden.✔ Virtuel behandlingsplan: Via en computermodel er det muligt at beregne og se hvordan dine tænder vil bevæge sig frem mod det ønskede resultat.

 


 

Hvordan virker Invisalign ?

Der tages først aftryk af dine tænder og derefter laves en computermodel af dine tænder. Ud fra modellen specialfremstilles en serie af skinner individuelt til den enkelte person, således at tænderne trinvist bevæger sig mere og mere på plads, i retning af det ønskede resultat.

Den samlede behandling tager typisk fra 6-12 måneder, alt efter skævhedernes karakter og placering. Er der tale om en ukompliceret retning af en enkelt tand i fronten af munden går det typisk hurtigere og behandlingen kan udføres til en billigere pris.
 

 

 

Gratis konsultation hos Gladtand


GladTands tandlæge har en betydelig viden og erfaring med tandregulering og er certificeret i behandling med Invisalign.

Start med at indsende to fotos af dine tænder:

Hvis du ønsker en gratis konsultation vedr Invisalign kan du starte med at indsende fotos af dine tænder.

Ud fra disse fotos vil vi vurdere om dine tænder umiddelbart virker egnet til behandling med Inman aligner eller Invisalign.

Ser dine tænder ud til at være egnet til behandlingen vil vi tilbyde dig en gratis konsultation.❯ Send venligst to fotos af dine tænder. Et foto taget nedefra og et foto taget forfra.

❯ Send dine fotos til:Husk at skrive dit telefonnummer i mailen, så vi kan kontakte dig med svar, og vi kan aftale en tid til din gratis konsultation.

Skriv venligst ”Invisalign” i emnefeltet, hvis du primært er interesseret i tandretning med Invisalign.Invisalign pris

Vores pris på Invisalign ligger fra ca. 18.000 - 35.000 kr. (GladTands priser på Invisalign er blandt de billigste i København.)

Den konkrete pris vi kan tilbyde dig afhænger af behandlingsbehovet og især af, hvor mange skinner det vil være nødvendigt at producere til dine tænder.

Simple cases med mindre skævheder/mellemrum i fronten af munden er det typisk færre skinner og færre konsultationer. Det gør det muligt for os at tilbyde behandlingen til en pris i den billigste ende.

Du vil få et konkret behandlingsoverslag ved din konsultation hos vores tandlæge. Overslaget er individuelt og baseret på forventet behandlingstid, antal skinner mv.

 

Tilskud fra danmark

Du kan opnå tilskud til behandlingen hvis du er medlem af ”danmark”. Tandlægen kan hjælpe med at se på dine tilskudsmuligheder fra ”danmark” ved din konsultation, så dine udgifter til behandlingen nedbringes mest muligt.

  

Rentefrit lån til Invisalign

Ud over konkurrencedygtige priser kan GladTand i samarbejde med LånLet tilbyde helt rente og gebyrfrie lån til Invisalignbehandling hos GladTand. 

Kan jeg låne rentefrit med LånLet?


Du kan blive forhåndsgodkendt til lån til Invisalign, før du besøger os på klinikken:

 

 Når du er godkendt, modtager du en email med en lånekode, som kan anvendes til betaling på klinikken.

 

 På klinikken kan du underskrive lånet med NemID ‒ husk billedlegitimation (kørekort eller pas).


Lån uden renter og uden gebyrer til behandling med Invisalign ‒ betal over 10 måneder.

❯ Forhåndsgodkendelse til rente og gebyrfrit lån

Lån rentefrit (med gebyr) til behandling med Invisalign ‒ betal over 23 måneder. 

❯ Forhåndsgodkendelse til rentefrit lån med gebyr 

 

 

 

 
logo
Gladtand.dk er medlem af co2 neutralt website
tandlaege-foreningen